Ιδιωτικός Τομέας

Marketing Plan

Με πολυετή εμπειρία και γνώση των αγορών, η ΤΟΠΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με εξειδικευμένα στελέχη αναπτύσσει για λογαριασμό της εταιρίας σας εγχειρίδια πωλήσεων, για να σας υποστηρίξει στη δημιουργία και εποπτεία ενός επιτυχημένου δικτύου πωλήσεων, με στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς και τον έλεγχο της κερδοφορίας της επιχείρησης.

H ΤΟΠΟΣ Α.Ε. αναλαμβάνει την κατάρτιση ενός αποδοτικού Marketing Plan, που βασίζεται σε πλήρη ανάλυση του εσωτερικού και του εξωτερικού περιβάλλοντος της επιχείρησης και στοχεύει στη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης των προϊόντων/υπηρεσιών της εταιρίας, με ταυτόχρονη εξασφάλιση της απαιτούμενης κερδοφορίας. Κατά την αρχική του κατάρτιση οφείλει να είναι απλό και κατανοητό, ώστε να υπάρξει εφικτό και αποδεκτό.

Παράλληλα στηρίζει την επιχείρηση σας κατά την εφαρμογή του, καθώς απαιτείται η διαρκής προσαρμογή του στα νέα δεδομένα, τα οποία προκύπτουν στην αγορά και στις μετρήσεις που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με την υπηρεσία του εφαρμοσμένου μάρκετινγκ, η ΤΟΠΟΣ Α.Ε. εφαρμόζει σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, έναν συνδυασμό εργαλείων προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό την αύξηση του μεριδίου αγοράς, τη βελτίωση της κερδοφορίας και το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικά βιώσιμης και επιτυχημένης επιχείρησης.
Τέλος, σε συνεργασία με εξειδικευμένα στελέχη στο αντικείμενο της διαδικτυακής προώθησης προτείνει σύγχρονες& αποδοτικές λύσεις για την εταιρική σας εικόνα και διαδικτυακή παρουσία.

Θα χαρουμε να λυσουμε καθε σας απορια